Utbildning

DISC-utbildning för arbetsgrupper

Utveckla din kommunikationsfärdighet och få verktyg som gör skillnad. Kursen riktar sig till ledningsgrupper, arbetslag och arbetsplatser där både ledare och medarbetare får ökad självinsikt och verktyg för effektivare kommunikation. Mervärdet av kursen är att den också påskyndar gruppens utveckling, och därmed skapar högre effektivitet. Kursen baseras på den välkända DISC-modellen.

 

Kursen upptar och behandlar:

∞ DISC och de olika beteendestilarna,

∞ Effektiv kommunikation,

∞ Kunskap och övning i hur du kan använda DISC i vardag såväl som i din profession, samt

∞ Verktyg och förslag hur du kan kommunicera och ge feedback effektivare.

 

 

 

 

 

Förbättrad kommunikation och ökad effektivitet

Kursen innefattar teorier och verktyg som ger dig djupare förståelse hur grupper fungerar och utvecklas. Kursen skapar ett sammanhang och påskyndar gruppens utvecklingsprocess. Gruppen skapar en plattform för bättre kommunikation vilket har en positiv synergieffekt.

 

Kursen är optimerad för en till två kursdagar och bör ej ges till grupper större än 12 personer. Kursen ges i kundens lokaler eller på extern konferensanläggning.

 

 

Fyra nyanser av dig

AB Robert Dimmlich ger en landsomfattande turné med "Fyra nyanser av dig - En nyanserad inspirationsföreläsning om din personliga beteendestil!"

 

Fyra nyanser av dig är en komprimerad version av DISC-utbildning för arbetsgrupper men kan utföras till stora grupper. Som deltagare kommer du med igenkänning, humor varvat med verktyg och teori får kunskap om din personliga rapport. Fyra nyanser av dig lämpar sig väl vid kick-off, evenemang och alla typer av personalaktiviteter. Det är utbildning och inspiration i ett sammanhang som kan levereras till 10 personer eller 500 personer, under 3 timmar eller en dag.

 

Vi leverarar en helt ny dimension av självinsikt!

Vilken färg är du? Välkommen till en föreläsning där du får en personlig beteendeanalys som beskriver just dig och din personlighet i färger. Under tre timmar kommer du få en ny syn på dig själv och din omgivning. Med enkla verktyg kan du bättre förstå och bli förstådd. Snittbetyget för ”Fyra nyanser av dig!” är 4,87 på en femgradig skala – än så länge…

 

Läs mer här.

Robert Dimmlich ● robert@dimmlich.com ● 0733-15 00 50